ENERGETIKA


Az új bejegyzéseket, már a https://www.tollpihek.com
blogomon olvashatjátok!


A meditáció kedvelői már biztosan hallottak erről a szuper technikáról, a Brainwave entrainmentről, vagyis, az agyhullámok hangolásáról, aminek segítségével békét teremthetünk az elménkben és így az egész testünkben, lelkünkben is.

Szombaton (2018. 03.17.) a Mars, a tüzes Nyilas jegyből átlépett a földies Bak zodiákus jelébe és itt is lesz egészen május közepéig, majd később újra vissza fog hátrálni ide. Ebből is látszik, Mars leckéje, amit a Bakban kifejtve szeretne megtanítani nekünk, lényeges. Az elkövetkezendő időszakban a lassan, de biztosan lépesek, többet érnek, mint a...

Hallottál már korábban a földelésről? Ha még nem, ne aggódj, nem vagy egyedül. A közelmúltban végzett tanulmányok szerint a "földelés" potenciális megoldás lehet számos problémára, mint például a krónikus degeneratív betegségekre, álmatlanságra és még a stresszre is.

Fedezd fel a saját energiádat, nézd meg, hogy mi lenne, ha bizonyos energiáidat tudatosabban kihasználnád, hogy jótékonyan fejtse ki hatásait az életedben. Egyáltalán milyen energia típusba tartozol? Milyen vannak még? Nézzük!

Az otthonunknak annak a helynek kell lennie, ami rólunk szól, ami a szentélyünk, ahová visszavonulhatunk egy nehéz nap után, ahol feltölthetjük magunkat energiával. Ezért is nagyon fontos figyelni arra, hogy milyen energia hatja át a lakásunkat. Bemutatunk pár egyszerű, de hasznos tippet, amivel otthonod energiaszintjét megtisztíthatod és pozitív...

A csakra szanszkrit eredetű szó, melynek jelentés kerek. Testünket körbeölelő auránk, hét fő örvénylő körből álló energiarendszerrel van összefüggésben, melyek biztosítják szervezetünk energiaáramlását.

Az oldalak írásos tartalma szerzői jogvédelem alatt álnnak

Kiemelt cím