2017- Most teljesen újjászülethetsz

2017.01.12

A számmisztika szerint kilencéves ciklusokban éljük az életünket, ezeket epiciklusoknak nevezik. Mindegyik szám más - más energiával rendelkezik, és ha együttműködünk az adott év alaprezgésével, zökkenőmentesen, gyorsabban haladhatunk előre., ha viszont egyfolytában lázadozunk ellene, bizony küzdelmes évvel kell számolnunk.

2016 a nagy lezárások, az elengedések éve volt, hiszen, számmisztikailag, 2016 a 9-es szám rezgésével hatott ránk. Egy nagy ciklus lezárásához kaptunk lehetőséget, feljött minden, amitől végérvényesen meg kellett szabadulnunk, legyen ez személyes viselkedésminta, mélyben megbújó félelmek, önkorlátozások, vagy akár személyek, akik már csak visszarántanak.

2017 számjegyeinek összege az 1-es. Múlt évben mindentől gátló tényezőtől le kellett csupaszítani magunkat, hogy idén tiszta lappal építkezhessünk.

Mit jelent önmagában az 1-es szám a számmisztikában? Az 1-es szám a kezdet, tervezés, felépítés, elindulás, alapok lerakását jelenti.

Ez az év az új kezdetek éve. Idén több lelkesedés és erő fog áthatni bennünket, megkapunk minden segítséget és motivációt belülről is, hogy végre újult erővel elinduljunk megvalósítani önmagunkat és ezért most sokkal hatékonyabban leszünk képesek mi is tenni. Ha most belefogunk valamibe, az hosszú távon is fontos lesz és értékálló. Megeshet, hogy több új dologba is belefogunk, de lesz bennünk elég erő, és lendület, hogy mindenre megfelelő figyelmet fordítsunk. Most pillangókká válhatunk. Minden, ami eddig visszatartott, azt múlt évben átszűrtük, vért izzadtunk, de levedlettük magunkról és most semmi más dolgunk nincs, mint bontogatni a szárnyainkat. Sokkal lelkesebbek lehetünk, sokkal derűlátóbbak a jövőnket illetően, és ezt az erőt most meg is tudjuk, sőt meg kell lovagolnunk, mert a siker, garantált. Minden, amit eddig szerettünk volna megtenni, amit régen halogattunk, az most valósággá válhat, csak el kell érte indulni. Nem csak a külvilágban, hanem a belső világunkban is teljes transzformációt élhetünk át és végre azok lehetünk, akik mindig is voltunk. Az 1-es év felerősíti az önbizalmunkat, a bátorságunkat, a lelkesedésünket. Egy szóval a teljes újrakezdés lehetőségét rejti magában, amire lelkileg is fel kell készülnünk. Fontos, hogy kisebb kudarcok esetén se veszítsük el a hitünket, és továbbra is koncentráljunk álmaink megvalósítására, nem szabad halogatni az elképzeléseinket, mert ez az erő legközelebb csak kilenc év múlva lesz újra elérhető. Már kis lépésekkel is óriási változásokra lehetünk képesek. Ebben az évben a kulcs szó, életünk saját kezünkbe vétele, nem mások pátyolgatása. Mivel az 1-es szám analógiája az "én" az "ego" megnyilvánulása a világban, így rendkívül fontos, hogy végre felvállaljuk önmagunkat és megmutassuk a világnak kik is vagyunk. Aktív, független cselekvéssel most hegyeket mozgathatunk. A most életbe lépő energiákat fontos pozitívan kihasználni, változásokat idézve elő a megfelelő életterületünkön. Engedjük meg, hogy beáramoljanak az új lehetőségek csírái, vegyük fontolóra az ötleteinket és bátran lépjünk értük, mert most bármire képesek lehetünk. Új, hosszú távú ismeretségeket köthetünk, új vállalkozásba kezdhetünk, vagy költözhetünk, utazhatunk, ezek mind-mind pozitívan és eredményesen kapnak szárnyra életünkben.

Ez a sorsfordító energia most duplán támogatva lesz, hiszen asztrológiai szemszögből nézve, ez az év a Nap éve lesz. 2016 a Mars éve volt mely sok küzdelmet hozott, de ez egyben óriási erővel segítette felégetni mind azt, amire már nincs szükségünk, nem volt könnyű, de túl éltük és most már csak az maradt, ami igazán mi vagyunk, és amivel mi is tovább mehetünk.

A Nap éve szintén elementáris erővel hat majd ránk, csak sokkal finomabban, tudatosabban, mint a Mars nyers, ösztönös energiái. Lépjünk ki a fényre és vállaljuk fel, akinek születtünk ez lehetne az év mottója is akár. Minél inkább képesek leszünk betölteni az életfeladatunkat, vagy ha úgy tetszik a valódi utunkon haladni, akkor dicsfényben úszhatunk. Itt is fogjuk érezni, hogy ha letérünk, bizony korrigálásra lesz szükség, és esetleg nehezebben haladnak a dolgaink, esetleg begyűjtünk néhány pofont, de már tudatosabban fogjuk látni, hogy miért, mert az nem a miénk és más irányt kell venni. A Nap évében jelentős szerepet kap az önelfogadás, önismeret és a kreatív energiáink működésbe lépése. A Nap az új célok kitűzését támogatja és meg is nyitja hozzá neked a szükséges ajtókat, csak merned kell rajta belépned. A külső világ helyett ideje önmagadra fordítanod a fényed, hogy neked mi a jó, neked mi számít. Ha így teszel, és hajlandó vagy ezért cselekedni, tündökölni, ragyogni fogsz egész évben. A Nap az optimizmus, a kreativitást, a tudatosságot, élni akarást jelenti. Kicsit mi is ezeket érezhetjük most az elmúlt időszak után, hogy most eljött a mi időnk! Véget szeretnénk vetni a megfeleléseknek, a rossz tapasztalatoknak és a saját kezünkben venni a boldogságunkat. Ezt most meg is tehetjük, és ez az év pontosan ezt várja el tőlünk. Tegyünk magunkért és az élet bőségesen megjutalmaz érte. Ez az év kitűnő lesz arra, hogy sokkal jobban megismerd önmagad, sőt újra felfedezd ki az, akit eddig elnyomtál magadban. Ebben az évben még jobban igaz lesz az, hogy ha nem szereted eléggé önmagadat, akkor a világ sem tudja öntani rád a fényét. Idén a saját Napoddá kell válnod, te vagy a belső ragyogásod, az életed energiája és ezt most nem nyomhatod el, mert csak letaszítod magadat, de ha felfedezed, mennyi értékes tulajdonságod van, és megéled önmagadat korlátok nélkül, a Nap be fogja ragyogni az életed. A belső világunkra kell helyezni a hangsúlyt és azt kifelé megcsillogtatni. Vége az állarcoknak és a megszerkesztett selfieknek, azt várja ez az év tőled, hogy azt mutasd meg, ami valóban benned ragyogott mindig is! Nem szabad a külsőségek csapdájába esni, és óriási leckét adhat erről ez az év, annak, aki még mindig ebben merül el. Ha felszabadítod önmagad, nem csak a saját életedet, hanem másokét is beragyoghatod. A kapcsolataidban is beköltözhet a fény, átvilágítva ezzel a már nem működőt, de feltöltve a valódit. Rájöhetünk mi az, vagy kik azok, akik valóban fényesítik az életünket és érték álló kapcsolatot alakíthatunk ki velük, és kire nincs szükségünk. Felpörögnek az események, és ráébredhetünk arra, hogy hol vagyunk igazán otthon, mi volt az árnyék, a lecke, és ki az, aki beragyogja az életünket. Azokkal, akikkel tényleg összetartozunk, azokat a kapcsolatokat meg fogja tölteni az élet és a fény és együtt most nagyon sokra vihetjük. A Nap a megbízhatóság, a biztos fény jelképe.

Ebben az évben tehát nagyon sok lehetőségünk lesz teljesen újjáépíteni életünket, újjászületni szellemileg, testileg, lelkileg, és biztonságos új alapokat létrehozni életünk minden területén. Ehhez minden erőt megkapunk, nekünk csak bátran élnünk kell a bennünk most kibontakozó ötleteinkkel és fényünkkel.


Kép: pinterest.com  

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess az új bejegyzésemről!

Legutóbbi bejegyzéseim:

Az idei nyáron, azt érezhetjük, hogy kicsit mintha belassultak volna a dolgaink. Négy bolygó(Szaturnusz, Neptunusz, Plútó, Mars) látszólag hátráló mozgást végez és ebből kettő, ráadásul a Bakban, csak hogy igazán érezzük a szorítást, a visszahúzást és a fegyelmet. De! Semmi sem bűntetés és ha jól kihasználjuk a mostani energiákat, akkor a...

Sokan szeretnénk revansot venni, amikor valaki átgázol rajtunk vagy méltatlanul bánik velünk. Az igazság az, hogy aki erről komolyan elgondolkodik és még meg is teszi, az nincs magasabb tudatossági szinten attól, akit jogosan vagy jogtalanul büntetni akar. A bosszú, egy alacsony szintű energia, ahogy az ítélkezés is. Senkinek sincs igazán joga...

Voltunk már olyan helyzetben, amikor azt éreztük, hogy valamit jobb lenne feladni, mert így megmentjünk magunkat a további stressztől, nem tesszük ki magunkat a felesleges csatározásoknak? Majd, amikor megtettük, a lelkünk mélyén, keletkezett bennünk egy elégedetlenség, mert igazságtalannak éreztük a szituációt, haragudtunk önmagunkra. Talán jobban...