4 jel, hogy a lelki társaddal találkoztál

2017.08.02

Lelki társunk megtalálása sokak számára egy romantikus fantázia. Egy olyan eszményi kép, vágyakozás, amiről úgy hisszük talán nem is létezhet, és ha igen, felmerülhet bennünk, hogyan ismerhetjük fel, hogy vajon tényleg az igazival találkoztunk? A találkozást megelőzi az önismeret, hogy egyáltalán tudjuk, hogy kit keresünk, de talán még ennél is fontosabb, hogy felismerjük, addig nem találhatunk rá a másik felünkre, amíg mi magunk nem vagyunk önmagunkban egészek. Lássuk, mik azok az árulkodó jelek, ami azt mutatja, hogy az igazival állsz szemben.

1. Vele biztonságban érzed magad

Vele el tudsz lazulni, mert mellette képes vagy önmagad lenni, és nincs szükséged maszkokra. Lát téged, és te is őt, egy szempillantás alatt egymásra tudtok hangolódni. Olyan mintha ezer éve ismernétek egymást, mintha végre hazaérkeztél volna.

2. Vele a csend is jó

Az egyik legbiztosabb jele annak, hogy a lelki társaddal találkoztál, mikor nem tartasz attól, hogy éppen nem beszéltek semmiről, mert a pillanat szépsége, a jelen élvezése, a másik közelsége, pusztán a csend is tökéletes mellette. Már szavakra sincs szükség, csak érzitek, hogy jó érzés együtt lenni.

3. Beteljesült kapcsolat

Ez nem egy se veled se nélküled szenvedés, ennek van jövője, mert mindketten akarjátok és felvállaljátok egymást. Ez nem jelenti azt, hogy most már minden felhőtlen lesz, és szirupos szerelem, ezért a kapcsolatért is dolgozni kell, a különbség az, hogy mindketten egyformán hajlandóak vagytok a közös boldogságotokért tenni és fejlődni.

4. Az érzés maradandó

Ez nem egy fellángolás, ami ahogy jött, úgy tova is száll. A kezdeti idill után érkező kisebb-nagyobb problémák is csak még szorosabbá teszik a köztetek lévő köteléket. Számíthattok egymásra, többre sarkaljátok egymást, és jobb emberré váltok egymás mellett. 

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess az új bejegyzésemről!

Legutóbbi bejegyzéseim:

Az idei nyáron, azt érezhetjük, hogy kicsit mintha belassultak volna a dolgaink. Négy bolygó(Szaturnusz, Neptunusz, Plútó, Mars) látszólag hátráló mozgást végez és ebből kettő, ráadásul a Bakban, csak hogy igazán érezzük a szorítást, a visszahúzást és a fegyelmet. De! Semmi sem bűntetés és ha jól kihasználjuk a mostani energiákat, akkor a...

Sokan szeretnénk revansot venni, amikor valaki átgázol rajtunk vagy méltatlanul bánik velünk. Az igazság az, hogy aki erről komolyan elgondolkodik és még meg is teszi, az nincs magasabb tudatossági szinten attól, akit jogosan vagy jogtalanul büntetni akar. A bosszú, egy alacsony szintű energia, ahogy az ítélkezés is. Senkinek sincs igazán joga...

Voltunk már olyan helyzetben, amikor azt éreztük, hogy valamit jobb lenne feladni, mert így megmentjünk magunkat a további stressztől, nem tesszük ki magunkat a felesleges csatározásoknak? Majd, amikor megtettük, a lelkünk mélyén, keletkezett bennünk egy elégedetlenség, mert igazságtalannak éreztük a szituációt, haragudtunk önmagunkra. Talán jobban...