6 zodiákus jegy, akiknek additkív személyisége van

2018.05.24

Vannak olyan emberek, akik könnyebben függnek bizonyos dolgoktól, mint mások. Egyesek drogfüggők, míg némelyek szenvedélybetegek lehetnek. Mivel az állatövi jegyek a személyiségünk és jellemzőink legjelesebb mutatói, bemutatom a hat legfontosabb jegyet, amelyek addiktív személyiségi vonásokra hajlamosabbak.

Ikrek

Az Ikrek azok az emberek, akiknél a szenvedélybetegségek gyorsabban fejlődnek, mint bármely más jegynél. Függővé válhatnak bármiért - az anyagtól, a dolgoktól, az emberektől stb. Általában szenvedélyük olyan dolgokról szólnak, amit a hétköznapi emberek különösnek találnának. Lehetnek olyan gyűjtők, akik különféle dolgokat gyűjtenek abszolút öncélra vagy felhasználásra. Nagyon jók abban, hogy szenvedélyüket megtartsák. Legtöbbször ez a függőség ártalmatlan és haszontalan, de kiderülhet, hogy nagyon bosszantó a partnerek számára.

Bika

Nagyon makacs emberek, és ha valamit a fejükbe vettek, akkor minden áron meg fogják valósítani. A motivált bikát nagyon nehéz kezelni, mivel nem engedik, hogy bármi az útjukba álljon. Ha ismersz ilyen Bika jegyű embert, akkor tudnod kell, hogy miről beszélünk. Ügyelni kell arra, hogy ne alakuljanak ki olyan káros szenvedélyek az életükben, amelyek az életüket, egészségüket kockáztatná. Például az alkohol vagy a kábítószer, mert hajlamosak az önpusztításra.

Mérleg

A kapcsolatfüggők. Bizonytalan emberek éppen ezért, könnyen függővé válnak. Általában anyagi dolgoktól függenek és hajlamosak materializálódni. Sokszor megszállott módon

Skorpió

Skorpió soha nem érti igazán a függőséget, mint fogalmat. Nem gondolják túl rossznak vagy károsnak, ami további függőséghez vezet. Az ezekről való lemondás nagyon nehéz feladat számukra, hiszen nem is ismerik fel a függőségüket. Képesek elmerülni a függőségükbe úgy, hogy azt észre sem veszik. Ha tudsz olyan skorpióról, amely nem ismeri a függőségüket, de úgy gondolja, hogy problémái lehetnek, próbáljon meg velük beszélgetni és elmagyarázni neki, hogy ha esetleg nem tud káros helyzetéről.

Halak

Ők a legnagyobb függők. Az alkohol és az kábítószerek könnyen elcsábítják. Mivel uralkodó bolygója a Neptunusz, amihez minden illúzió, káprázat, elragadtatás és addiktív jellemvonás is tartozik, ez nem is meglepő. Az érzéseik olyan mértékben lehúzhatják őket a mélységbe, hogy sokszor a segítséget sem képesek már elfogadni.

Bak

Szerencsejáték és hatalomfüggők lehetnek. Mivel szeretnek irányítani mindent és mindenkit ez lehet az egyik legnagyobb keresztjük. Képtelenek lazítani és elengedni a gyeplőt.


Kép: unsplash.com

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess az új bejegyzésemről!

Legutóbbi bejegyzéseim:

Az idei nyáron, azt érezhetjük, hogy kicsit mintha belassultak volna a dolgaink. Négy bolygó(Szaturnusz, Neptunusz, Plútó, Mars) látszólag hátráló mozgást végez és ebből kettő, ráadásul a Bakban, csak hogy igazán érezzük a szorítást, a visszahúzást és a fegyelmet. De! Semmi sem bűntetés és ha jól kihasználjuk a mostani energiákat, akkor a...

Sokan szeretnénk revansot venni, amikor valaki átgázol rajtunk vagy méltatlanul bánik velünk. Az igazság az, hogy aki erről komolyan elgondolkodik és még meg is teszi, az nincs magasabb tudatossági szinten attól, akit jogosan vagy jogtalanul büntetni akar. A bosszú, egy alacsony szintű energia, ahogy az ítélkezés is. Senkinek sincs igazán joga...

Voltunk már olyan helyzetben, amikor azt éreztük, hogy valamit jobb lenne feladni, mert így megmentjünk magunkat a további stressztől, nem tesszük ki magunkat a felesleges csatározásoknak? Majd, amikor megtettük, a lelkünk mélyén, keletkezett bennünk egy elégedetlenség, mert igazságtalannak éreztük a szituációt, haragudtunk önmagunkra. Talán jobban...