9 megerősítés, mikor nehéz időszakon mész keresztül

2017.05.17

Ha úgy érzed, hogy az élet az utóbbi időben túl kemény volt hozzád, akkor ezek a mantrák talán neked is segíthetnek a gondolataidat felemelni és más szemszögből rálátni a problémáidra.

1. Soha ne higgyük, hogy a jelenlegi körülményeink véglegesek. Az élet minden percben változik.

2. Az élet mindig most kezdődik. Nem, holnap, sem azután. Minden percben új esélyt kapunk az élettől.

3. Nem vagy áldozat. Lehet, hogy megtámadtak, lehet, hogy megbántottak, de nem győztek le, a bántalmazó személy, vagy helyzet, gyengébb, mert még mindig itt vagy. Hagyd, hogy ez a tapasztalat a rombolás helyett építsen.

4. Még ha kemény is az élet veled, mosolyogj. A mosoly nem mindig jelenti azt, hogy boldog vagy, hanem azt, hogy nagyon erős.

5. Mikor abba hagyjuk az önsajnálatot, felfedezzük az erőnket.

6. Az mondják a bölcsek, hogy az ima legmagasabb formája a hála. Ahelyett, hogy kérsz, sóvárogsz az után, ami most még nincs, vedd észre, és köszönd meg az életnek azt, ami már van.

7. Gondolj arra a sok lépésre, amit már megtettél, a sok tapasztalatra, esélyekre, véletlenekre az életedben. Ez már önmagában is egy csoda. Ezt tartsd szem előtt, tudd, hogy a terved, az utad, most is folyamatban van. Minden nagy sikerhez szükség van kitartáshoz és némi erőfeszítéshez.

8. Néha, hogy holnap sikeres légy, ma valami áldozatot kell hoznod. Ne hagyd, hogy a félelmeid a rossz döntésektől megakadályozzanak a mozdulásban, a döntéshozatalban. A félelmeid végén van az a személy, aki lenni akarsz, indulj el felé.

9. Ha csak a problémáimra tekintek, mindenhol azt fogom látni, és egyre jobban legyűrnek. Ha azokat az apróságokat is képes vagyok meglátni, aminek éppen örülhettek, a problémák egyre jobban elveszítik felettem a hatalmukat.


Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess az új bejegyzésemről!

Legutóbbi bejegyzéseim:

Az idei nyáron, azt érezhetjük, hogy kicsit mintha belassultak volna a dolgaink. Négy bolygó(Szaturnusz, Neptunusz, Plútó, Mars) látszólag hátráló mozgást végez és ebből kettő, ráadásul a Bakban, csak hogy igazán érezzük a szorítást, a visszahúzást és a fegyelmet. De! Semmi sem bűntetés és ha jól kihasználjuk a mostani energiákat, akkor a...

Sokan szeretnénk revansot venni, amikor valaki átgázol rajtunk vagy méltatlanul bánik velünk. Az igazság az, hogy aki erről komolyan elgondolkodik és még meg is teszi, az nincs magasabb tudatossági szinten attól, akit jogosan vagy jogtalanul büntetni akar. A bosszú, egy alacsony szintű energia, ahogy az ítélkezés is. Senkinek sincs igazán joga...

Voltunk már olyan helyzetben, amikor azt éreztük, hogy valamit jobb lenne feladni, mert így megmentjünk magunkat a további stressztől, nem tesszük ki magunkat a felesleges csatározásoknak? Majd, amikor megtettük, a lelkünk mélyén, keletkezett bennünk egy elégedetlenség, mert igazságtalannak éreztük a szituációt, haragudtunk önmagunkra. Talán jobban...