Ahogyan az igazi fog szeretni

2017.07.11

Időnként azt gondoljuk, hogy erre a személyre soha nem találunk rá, de talán csak azért, mert nem hiszünk igazán a létezésében.

Meg kell tanulnunk úgy élni az életünket, hogy elhiggyük, és tudjuk, hogy létezik valaki, aki úgy bánik majd velünk, mintha mi lennénk számára a legcsodálatosabb dolog, ami megtörténhetett vele az életben.

Megérdemelsz egy csodálatos embert..

Aki belenéz a szemedbe és igazán lát majd. Egész lényedet szeretni fogja, úgy ahogy vagy, a vélt hibáiddal együtt.

Aki soha nem engedi majd meg, hogy a hűtlenség kétsége beférkőzzön a szívedbe, mert annyi figyelemmel és szeretettel halmoz el, hogy ez fel sem merül benned.

Aki mindig kiemel, és bátran felvállal, mert annyira büszke rád, és örül, hogy vagy neki.

Aki mindig értékel téged, és nem hagyja, hogy amit érte teszel, az észrevétlenül maradjon, hanem megbecsüli.

Aki megnevettet minden egyes nap, csak mert szereti látni, ahogy mosolyogsz.

Aki megtalálja benned a legjobb barátját, és te is ő benne.

Aki miatt úgy érzed, hogy ez az oka, amiért a Földre kellett születned.

Aki mellett növekedhetsz, aki segít többre sarkalni és kihozza belőled a legjobbat.

Akinek te leszel a leggyönyörűbb és legszexisebb nő ezen a világon.

Aki csak úgy elkap, hogy táncoljon veled a konyhába és aki énekel veled a zuhany alatt.

Aki levest hoz neked, mikor beteg vagy, és megtesz minden tőle telhetőt, hogy legalább egy kicsit is jobban érezd magad.

Aki korábban kell, hogy munka előtt kávét csináljon, ami ott fog várni, mikor felébredsz.

Aki soha nem hagyja el úgy a lakást, hogy ne csókolna meg.

Aki ott lesz melletted és támogat azokon a nehéz napokon, amikor félsz egyedül szembenézni a problémáiddal.

Ha találsz valakit, aki érezteti veled, hogy gyönyörű vagy, értékes és pótolhatatlan, azt az embert soha ne hagyd el. Ez lesz az az ember, aki szeretni fog szíve minden dobbanásával, lénye minden sejtjével az utolsó leheletéig. 


Kép: pinterest.com

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess az új bejegyzésemről!

Legutóbbi bejegyzéseim:

Az idei nyáron, azt érezhetjük, hogy kicsit mintha belassultak volna a dolgaink. Négy bolygó(Szaturnusz, Neptunusz, Plútó, Mars) látszólag hátráló mozgást végez és ebből kettő, ráadásul a Bakban, csak hogy igazán érezzük a szorítást, a visszahúzást és a fegyelmet. De! Semmi sem bűntetés és ha jól kihasználjuk a mostani energiákat, akkor a...

Sokan szeretnénk revansot venni, amikor valaki átgázol rajtunk vagy méltatlanul bánik velünk. Az igazság az, hogy aki erről komolyan elgondolkodik és még meg is teszi, az nincs magasabb tudatossági szinten attól, akit jogosan vagy jogtalanul büntetni akar. A bosszú, egy alacsony szintű energia, ahogy az ítélkezés is. Senkinek sincs igazán joga...

Voltunk már olyan helyzetben, amikor azt éreztük, hogy valamit jobb lenne feladni, mert így megmentjünk magunkat a további stressztől, nem tesszük ki magunkat a felesleges csatározásoknak? Majd, amikor megtettük, a lelkünk mélyén, keletkezett bennünk egy elégedetlenség, mert igazságtalannak éreztük a szituációt, haragudtunk önmagunkra. Talán jobban...