Idézet a csillagjegyedhez

2018.04.14

Minden csillagjegynek megvan a sajátos jellemzője. Most ezek alapján próbáltam megtalálni a csillagjegyed energiájának legkifejezőbb idézetét.

Kos

"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."

Victor hugo

Bika

"A biztonság iránti vágy tönkretesz minden nagy és nemes elhatározást."

Tacitus

Ikrek

"A pillangó nem csupán repül. A pillangó táncol a levegőben! A tánc a mindenség lelke, minden mozog, minden forog, nincs megállás. De az örök mozgásnak rendszere és szabályai vannak, üteme van, megfelelő táncrend szerint zajlik. A tánchoz a ritmust az örökké élő egyetemes lélek adja."

Gáspár Katalin

Rák

"Nem számít, milyen ellenségesnek tűnik a világ, egy szerető család a biztonság, a védelem és a gondoskodás fészke marad."

Deepack Chopra

Oroszlán

"Az önbizalom az első lépés ahhoz, hogy megszerezd, amit akarsz, vagy amire szükséged van."

Nora Roberts

Szűz

"A művészetben önfegyelem nélkül létre lehet hozni kiváló alkotást, de önkritika nélkül nem."

Egry József

Mérleg

"Nem a tökélyt kereste, csak olyasvalakit, aki elég biztonságérzetet ad neki, hogy bizonytalan maradhasson."

Christopher Moore

Skorpió

"Az embernek a Minden kell. A teljes világra tapogatózik érzékenysége, félelme, vágyai, öröme láthatatlan csápjaival. Kell neki az alázat érzése meg a fölényé, kell neki a biztonság és a bizonytalanság, kell neki az erő és a gyöngeség ahhoz, hogy teljes legyen."

Bodor Pál

Nyilas

"Ha eszünk kifáradt az igazság kutatásában, jól esik megpihennünk a hit karjaiban."

Blaise Pascal

Bak

"A legerősebb emberek nem mindig azok, akik nyernek, hanem azok az emberek, akik nem adják fel, amikor vesztenek."

Liam Payne

Vízöntő

"Ne kérd, hogy ígérjem meg azt, amit nem tudok! Szeretlek, és melletted vagyok. De tudom jól, hogy eljön majd a nap, És nem lesz semmi, ami majd visszatart. Mert sehol sem tudtam megnyugodni még. S ha nem lennék szabad, élni sem tudnék!"

Balázs Fecó

Halak

"Mennyivel nagyobb élmény a jó, ha küszködni kell érte; mekkora erő úgy élni, mint egy hegymászó csapatnak, a (...) láthatatlanul egymáshoz rögzítő kötél biztonságában, együtt érezni boldogságot, bánatot, együtt izgulni, reménykedni, várni és segíteni annak a másiknak, aki éppen bajban van, aki rászorul."

Szabó Magda


Kép: pinterest.com

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess az új bejegyzésemről!

Legutóbbi bejegyzéseim:

Az idei nyáron, azt érezhetjük, hogy kicsit mintha belassultak volna a dolgaink. Négy bolygó(Szaturnusz, Neptunusz, Plútó, Mars) látszólag hátráló mozgást végez és ebből kettő, ráadásul a Bakban, csak hogy igazán érezzük a szorítást, a visszahúzást és a fegyelmet. De! Semmi sem bűntetés és ha jól kihasználjuk a mostani energiákat, akkor a...

Sokan szeretnénk revansot venni, amikor valaki átgázol rajtunk vagy méltatlanul bánik velünk. Az igazság az, hogy aki erről komolyan elgondolkodik és még meg is teszi, az nincs magasabb tudatossági szinten attól, akit jogosan vagy jogtalanul büntetni akar. A bosszú, egy alacsony szintű energia, ahogy az ítélkezés is. Senkinek sincs igazán joga...

Voltunk már olyan helyzetben, amikor azt éreztük, hogy valamit jobb lenne feladni, mert így megmentjünk magunkat a további stressztől, nem tesszük ki magunkat a felesleges csatározásoknak? Majd, amikor megtettük, a lelkünk mélyén, keletkezett bennünk egy elégedetlenség, mert igazságtalannak éreztük a szituációt, haragudtunk önmagunkra. Talán jobban...