Mi történik amikor elkezdesz hinni magadban?

2018.01.11

Az élet kihívásai során a saját stabilitásunk, hitünk megőrzése elengedhetetlen ahhoz, hogy előre tudjunk haladni és észre vegyük újra és újra az élet napos odalát. Azt mondják, hogy senki sem kap többet, mint amennyit ne tudna elbírni és ha képes vagy hinni magadban és a képességeidben, akkor az életed legnagyobb próbatételein is sikeres vizsgát fogsz tenni. Amikor elkezdesz hinni magadban, akkor ez az öt csodálatos dolog meg fog történni az életedben.

Újra felfedezed a szenvedélyedet

Amikor elkezdesz hinni magadban és a képességeidben, az elméd nyitva áll minden lehetőség előtt. Olyan egyedi ajándékok kopogtatnak az ajtódon, amire korábban álmodban sem gondoltál. Újra szerelmes leszel az életbe, annak minden színébe és kihívásába. Az élet nem egy akadályokkal teli sötét út lesz, hanem egy játékos kaland, aminek izgatottan és kíváncsian vágsz neki.


A pozitív gondolatok, pozitív életté válnak

Az nem ér semmi, ha te fejben összeraktad a számodra tökéletes happy endet, de a szívedben nem hiszed, hogy a tied lehet ez az álomkép. Amikor bízol magadban, és ez az érzés szívből jön, mert őszintén hiszed, tudod, hogy képes vagy rá, akkor ezek a pozitív képek megelevenednek.


Katalizátor leszek mások számára

A sikered, a pozitív kisugárzásod, amit a rendíthetetlen hitedből értél el, másokat is inspirálni fog. Katalizátora leszel másoknak, mert rajtad keresztül más is megérti, hogy milyen erő van abban, amikor az ember hisz magában.


A szorongást felváltja a hála

Amikor végre hiszel magadban és megtapasztalod, észre veszed, mennyi mindenre képes vagy, megszűnik a szorongás, a félelem és helyére költözik a hála.


Más színben látod a világot

Furcsa dolog történik, amikor elkezdesz hinni magadban. A napok fényesebbnek tűnnek, az alvás könnyebbé válik és a "majd talán egy nap" életérzést felváltja az izgalmas jövő lehetősége. Minden más lesz, ahogy megváltozik a szemléletmódod. Várod a következő napot, de már nem azért, hogy a mait túléld, hanem azért, mert kíváncsi vagy, milyen szépséggel lep meg az élet holnap is.


Kép: unsplash.com

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess az új bejegyzésemről!

Legutóbbi bejegyzéseim:

Az idei nyáron, azt érezhetjük, hogy kicsit mintha belassultak volna a dolgaink. Négy bolygó(Szaturnusz, Neptunusz, Plútó, Mars) látszólag hátráló mozgást végez és ebből kettő, ráadásul a Bakban, csak hogy igazán érezzük a szorítást, a visszahúzást és a fegyelmet. De! Semmi sem bűntetés és ha jól kihasználjuk a mostani energiákat, akkor a...

Sokan szeretnénk revansot venni, amikor valaki átgázol rajtunk vagy méltatlanul bánik velünk. Az igazság az, hogy aki erről komolyan elgondolkodik és még meg is teszi, az nincs magasabb tudatossági szinten attól, akit jogosan vagy jogtalanul büntetni akar. A bosszú, egy alacsony szintű energia, ahogy az ítélkezés is. Senkinek sincs igazán joga...

Voltunk már olyan helyzetben, amikor azt éreztük, hogy valamit jobb lenne feladni, mert így megmentjünk magunkat a további stressztől, nem tesszük ki magunkat a felesleges csatározásoknak? Majd, amikor megtettük, a lelkünk mélyén, keletkezett bennünk egy elégedetlenség, mert igazságtalannak éreztük a szituációt, haragudtunk önmagunkra. Talán jobban...