Miért küzdenek a mély személyiségű nők a kapcsolatok világában?

2017.05.11

Ha mélyebb érzésű nő vagy, észrevehetted, hogy a kapcsolataid nehézkesebben működnek. Minél mélyebb személyiség vagy, annál nehezebb megtalálni azt az embert, aki beléd szeret, vagy aki téged is hosszú távon képes lekötni. Nem számít, hogy mennyi időt szánsz az emberekre, egy idő után azt veszed észre, hogy a dolgok valamiért nem működnek. Csak randevúkra korlátozódsz, vagy rövidtávú kapcsolatokra, mert egyszerűen nincs olyan erős férfi, aki képes kezelni és megérteni a mélységeidet. Íme néhány ok, hogy miért van ez így:

Mélyebb beszélgetéseket folytat

Egy mélyebb érzésű, vagy gondolatvilágú nő, olyan kérdéseket feszeget, amire sokan nincsenek felkészülve. Az ilyen nő mélyen megragadja az életre vonatkozó kérdéseket, és minden más dolgot, ami nem szokványos. Az emberek többségének viszont nehezükre esik feltárni és kibogozni a saját mélységeiket.

Pontosan tudja, hogy mit akar

Nyitott, és tisztában van saját vágyaival és szükségleteivel. Nagyon is tudja, hogy milyen ember az, akivel összekötné az életét. Nem játszmázik, ha szeret azt őszintén a tudtodra adja, neki nem lesznek mindenkitől pillangók a gyomrában. Ha valaki felkelti az érdeklődését, az az ember nem átlagos. Sokszor ez a másik félnek hatalmas nyomást jelent, és félelmet, hogy mi lesz akkor, ha csalódást okoz.

Amikor intimitásba kerül valakivel, szélsőségesen viselkedik

Amikor szerelmes bátor, nem fél átlépni saját határait, és olyankor az sem érdekli, ha később talán sérül. A férfiak gyakran félnek az intimitástól, vagy ha olyan valakivel találkoznak, aki nem fél átadni magát az érzéseinek. Furcsa lehet, de valamilyen oknál fogva ez akadálya lehet a kapcsolatnak, sok embernek nehéz és félelemkeltő az érzéseinek kiszolgáltatnia magát.

Merész és mély

Nem fél megosztani a gondolatait, de az ő mélységei gyakran megrémiszti az embereket. Az intenzitását nem képes mindenki kezelni. Az ilyen embernek szüksége van a szenvedélyre és a másikban éreznie kell az erőt, hogy őt megtartsa. Erre nem sok férfi képes.

Mély kapcsolatra vágyik

Az ilyen nő gondolkodó, kicsit filozofikus is talán, és a párjával mély kapcsolatot szeretne megélni. Szeretné, hogy a másikkal minden mély titkát képes legyen megosztani. Számára a szerelem nem csak fizikai megnyílást jelent, hanem szellemit is. A múltját is felakarja tárni a másik előtt, és a másikat is teljességében megszeretné ismerni, ugyan így a jelen tapasztalásának mélységeit is szeretné megosztani a társával. A legtöbb férfit ez bizonytalanná teszi, hiszen a múlt sérelmeit, vagy a lelkében zajló folyamatokat inkább elnyomják.

Nyersnek tűnik

A véleményei határozottak, elfogulatlanok és szavai akár fájdalmat is okozhatnak. Folyamatosan nyitott az elméje, és képes újra és újra felülírni saját nézőpontját, ha új megértésre lel magában. Nem szereti a felszínességet, sem viselkedésben sem társalgásban. Válaszai sokszor kényelmetlenül érintheti az embereket. Az emberek többsége a szépet, a jót szereti hallani, és nincsenek hozzá szokva, hogy valaki egyenesen a szemükbe mondja az igazságot, jobban szeretnek inkább a felszínességbe menekülni. A mély személyiségű nő viszont saját magával szemben is bátran szembenéz a hibáival, mert ő fejlődni akar, és nem áltatnia magát.


Kép: pinterest.com 

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess az új bejegyzésemről!

Legutóbbi bejegyzéseim:

Az idei nyáron, azt érezhetjük, hogy kicsit mintha belassultak volna a dolgaink. Négy bolygó(Szaturnusz, Neptunusz, Plútó, Mars) látszólag hátráló mozgást végez és ebből kettő, ráadásul a Bakban, csak hogy igazán érezzük a szorítást, a visszahúzást és a fegyelmet. De! Semmi sem bűntetés és ha jól kihasználjuk a mostani energiákat, akkor a...

Sokan szeretnénk revansot venni, amikor valaki átgázol rajtunk vagy méltatlanul bánik velünk. Az igazság az, hogy aki erről komolyan elgondolkodik és még meg is teszi, az nincs magasabb tudatossági szinten attól, akit jogosan vagy jogtalanul büntetni akar. A bosszú, egy alacsony szintű energia, ahogy az ítélkezés is. Senkinek sincs igazán joga...

Voltunk már olyan helyzetben, amikor azt éreztük, hogy valamit jobb lenne feladni, mert így megmentjünk magunkat a további stressztől, nem tesszük ki magunkat a felesleges csatározásoknak? Majd, amikor megtettük, a lelkünk mélyén, keletkezett bennünk egy elégedetlenség, mert igazságtalannak éreztük a szituációt, haragudtunk önmagunkra. Talán jobban...