Milyen hibát követnek el az egyes csillagjegyek a párkapcsolatban?

2018.04.15

Azért küzdünk, hogy egészséges, tartós kapcsolatban éljünk végre? Mit csinálunk mégis rosszul, hogy ez nem jön össze? Az asztrológia segíthet rávilágítani arra, hogy az egyes állatövi jegyek tulajdonságai hogyan szabotálják az esélyünket egy boldog párkapcsolat kialakulására.

Kos

Nehezen köt kompromisszumot, mivel szeret a saját feje után menni, így nem igazán lehet őt irányítani. Ha önszántából megtesz valamit a másikért akkor az szívből jön, de rákényszeríteni nem lehet semmire.

Bika

A folyton kétkedő. Intenzíven udvarol és ugyan erre a figyelemre van szüksége a párjától is. Őrülten féltékenyek is tudnak lenni, a társuk minden lépéséről tudni akarnak.

Ikrek

Túl elfoglalt. Amíg új a kapcsolat, addig nagyon intenzíven jelen van, aztán egyre jobban unatkozni kezd, ahogy kiismeri a párját. A változatosság iránti igénye annyira nagy, hogy nagyon nehezen köteleződik el egy kapcsolat mellett.

Rák

Hangulatingadozásai és bizonytalan énképe a Rák ember számára is nagy teher. Mégis, neki nagyon sok szeretetre és megerősítésre van szüksége egy kapcsolatban. Minden nap. Ezt nem mindenki bírja hosszútávon megadni neki.

Oroszlán

Egy Oroszlánnal való kapcsolatban nincs mi, csak Ő. Szeret középpontban lenni, nem csak társaságban, hanem egy kapcsolatban is. Figyelemre, csodálatra vágyik. Ha elkezdesz beszélni valamiről, biztos, hogy félbe szakít, hogy elmondhassa az ő hasonló történetét. Gyakran elnyomja a partnereit.

Szűz

Erős kritikája pillanatok alatt tönkre teheti a legszebb románcot is. Sajnos ő ilyen, ami a szívén, az a száján. Nagyon maximalista és a párjától is elvárja, hogy mindent tökéletesen csináljon. Ennek nem mindenki tud vagy már nem is akar később megfelelni.

Mérleg

Nagyon nehezen hoznak meg egy döntést. Szinte már őrjítő, hogy mennyire ingadozó. Nincs határozott véleménye, ha azt mondod kék a fű és zöld az ég, elfogja fogadni a nézőpontodat. Mindent, csak azért, hogy harmónia legyen közöttetek. Ez nagyon kedves tulajdonság, csak sokszor unalmas.

Skorpió

A kiszámíthatatlan Skorpió nem szereti a langyos vizet, szóval, ha nincs dráma, majd ő csinál. Emiatt nagyon nehéz vele. Ő mindent kiszed a másikból teljesen feltérképezi, amíg ő egy örök titokzatos rejtély marad, ez egy darabig édesen őrjítő vágyat kelt a másik nemben, de később a távolságtartása már fárasztó lesz annak a félnek, aki szeretne közelebb kerülni hozzá.

Nyilas

Nagyon nehezen köteleződik el valaki mellett. Nem szereti a korlátokat, szeret minél több új dolgot megélni, kipróbálni. Ha nem tartasz vele? Így jártál, különösebben nem fogja zavarni, hiszen tudja, rengeteg hal úszkál még a vízben.

Bak

Nagyon zárkózott. Hatalmas falakkal veszi körbe magát, nehezen enged közel magához valakit. Nagyon bizalmatlan és félénk, retteg a sérüléstől, ezért sok türelemre, odafigyelésre van szüksége, hogy megnyíljon. Ezeket a falakat sokszor annyira magasra emeli, hogy gyakran idő előtt elmegy a kedvük a betolakodóknak, hogy megmásszák.

Vízöntő

Képtelen a kompromisszumokra, mivel gyűlöli a korlátokat. Az összes jegy közül, ő az, aki a legnehezebben teszi le a voksát valaki mellett. Minden fajta érzelmi kérdést nyomásnak, tehernek érez, amitől futva menekül, mert nem akar felelősséget vállalni semmiért és senkiért. Független, szabad és köszöni szépen ő inkább tovább áll, ha úgy érzi hogy a másik megpróbálja kisajátítani.

Halak

Néha túlzottan melankólikus, negatív. Egy pozitív ember számára, egy Halak ember kicsit kimerítő lehet. Ő egy nagyon érzékeny, intuitív, álmodozó ember, aki néha kifolyik a kezünk közül. Megfoghatatlan. Rengeteg megerősítésre van szüksége és sokszor igényli az irányítást is. Fel kell ébreszteni a kis álomvilágából, mert közben lehet, hogy elmegy mellette az élete.


Kép: unsplash.com

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess az új bejegyzésemről!

Legutóbbi bejegyzéseim:

Az idei nyáron, azt érezhetjük, hogy kicsit mintha belassultak volna a dolgaink. Négy bolygó(Szaturnusz, Neptunusz, Plútó, Mars) látszólag hátráló mozgást végez és ebből kettő, ráadásul a Bakban, csak hogy igazán érezzük a szorítást, a visszahúzást és a fegyelmet. De! Semmi sem bűntetés és ha jól kihasználjuk a mostani energiákat, akkor a...

Sokan szeretnénk revansot venni, amikor valaki átgázol rajtunk vagy méltatlanul bánik velünk. Az igazság az, hogy aki erről komolyan elgondolkodik és még meg is teszi, az nincs magasabb tudatossági szinten attól, akit jogosan vagy jogtalanul büntetni akar. A bosszú, egy alacsony szintű energia, ahogy az ítélkezés is. Senkinek sincs igazán joga...

Voltunk már olyan helyzetben, amikor azt éreztük, hogy valamit jobb lenne feladni, mert így megmentjünk magunkat a további stressztől, nem tesszük ki magunkat a felesleges csatározásoknak? Majd, amikor megtettük, a lelkünk mélyén, keletkezett bennünk egy elégedetlenség, mert igazságtalannak éreztük a szituációt, haragudtunk önmagunkra. Talán jobban...