SZÁMMISZTIKA


Az új bejegyzéseket, már a https://www.tollpihek.com

blogomon olvashatjátok!


2017 számmisztikailag az 1-es éve volt. A kiáradás, új dolgok indításáé, az alapok hosszú távú megteremtéséről szólt, az "Én"-ről, a saját törekvéseinkről és tetterőinkről. 2018-ban a 2-es számé lesz a főszerep, ami a sokkal finomabb, lágyabb és befogadóbb energia. Most végre megengedhetjük, hogy az elmúlt év nagy hajtása után, újra kapcsolódjunk...

Félelmek és vágyak. Mind magunkban hordozzuk őket. A számmisztika tudománya a rezgésen alapszik, miszerint minden számhoz tartozik valamilyen energetikai rezgés és ez alapján egy jellemtulajdonság. A nevünkben szereplő magánhangzók segítségével feltárhatjuk érzésvilágunk mozgatórugóit és hátráltató, gátló erőit.

A számoknak különleges rezgésük van, melyek hatással vannak életünkre. Mindannyian érkeztünk valami átfogó, nagyobb feladattal, mely sokszor tudat alatt kísér végig az életünkön és próbál ennek a missziónak a beteljesítésére ösztönözni. A számmisztika is segítségünkre lehet abban, hogy ennek az előre eltervezett utunkat jobban megismerjük.

A számmisztika szerint kilencéves ciklusokban éljük az életünket, ezeket epiciklusoknak nevezik. Mindegyik szám más - más energiával rendelkezik, és ha együttműködünk az adott év alaprezgésével, zökkenőmentesen, gyorsabban haladhatunk előre., ha viszont egyfolytában lázadozunk ellene, bizony küzdelmes évvel kell számolnunk.

Az oldalak írásos tartalma szerzői jogvédelem alatt álnnak

Kiemelt cím